360° kijken zonder beeldvervorming

Traditionele enkelvoudige brillenglazen geven doorgaans een prima zicht in het centrale gedeelte, maar naar de randen van het brillenglas toe ontstaan vaak hinderlijke beeldvervormingen en spiegelingen.

In vergelijking tot deze enkelvoudige glazen, geeft Essilor 360° geen hinderlijke beeldvervormingen, ook niet aan de randen van het glas. Essilor 360° laat de drager scherp zien in alle richtingen dankzij een hogere contrastgevoeligheid, ongeacht de sterkte of lichtomstandigheden. U als drager ervaart een beter onderscheidend vermogen van voorwerpen, ziet meer details en ervaart een unieke kleurwaarneming. Uw gezichtsveld kan hierdoor met maar liefst 30% toenemen!

Scherper beeld –ook aan de randen van uw bril- zorgt ervoor dat u minder bewegingen met het hoofd maakt om het beeld scherp te zien. Zo hoeft u zich op het werk, in het verkeer of tijdens het sporten minder in te spannen. Ook lezen wordt hierdoor prettiger en makkelijker.

Dankzij de nieuwste meet- en slijptechnieken geven de Essilor 360° brillenglazen in het hele gezichtsveld een scherp beeld. Vooral voor actieve brildragers is dat een groot voordeel om van die hinderlijke beeldvervormingen en spiegelingen af te zijn.

Ook voor brildragers met hoge sterktes en personen die met slechte lichtomstandigheden te maken hebben is Essilor 360° geschikt.

beeldvervorming