Acties

OOGZORG

Je kunt soms twijfels hebben over de kwaliteit van je zicht. Een bril of een paar lenzen biedt dan uitkomst en laat je de wereld weer scherp zien. Stap eens binnen bij van Os Modebrillen of maak een afspraak voor een deskundig oogonderzoek. Als gediplomeerd opticien meet ik uitsluitend met de meest moderne apparatuur en geef ik professioneel advies over de gesteldheid van je ogen. Mocht er tijdens de oogmeting aanleiding zijn voor verder onderzoek, dan adviseer ik je om een afspraak te maken bij een optometrist of een oogarts.

BRILLEN

Met de juiste bril ben je onderscheidend en kom je stijlvol voor de dag. Een montuur moet aansluiten bij de vorm van je gezicht, je haarkleur en de stand van je ogen en wij vinden het leuk om je hierbij te helpen. Voor ieder gezicht is een mooie bril te vinden en bij va Os Modebrillen vind je de meest uiteenlopende monturen. Naast gewone brillen verkopen wij ook zonnebrillen die zowel met als zonder sterkte verkrijgbaar zijn.

LENZEN

Wil je onbezorgd lenzen dragen met een maximaal comfort? Bij van Os Modebrillen kun je terecht voor harde lenzen, zachte lenzen, daglenzen en multifocale lenzen, maar ook nachtlenzen zitten in ons assortiment. Deze slimme lens corrigeert je ogen terwijl je slaapt zodat je overdag geen bril of lenzen meer nodig hebt. Loop eens binnen bij van Os Modebrillen en laat je adviseren over welke lens het beste bij je past.

OPENINGSTIJDEN:

Maandag            GESLOTEN

Dinsdag              09:30 – 17:30

Woensdag          09:30 – 17:30

Donderdag         09:30 – 17:30

Vrijdag                09:30 – 17:30 – 18:30 – 20:30

Zaterdag             09:30 – 16:00

Zondag               GESLOTEN

CONTACT

van Os Modebrillen

Kremerstraat 13

4611 TP Bergen op Zoom

E: info@vanosmodebrillen.nl

T: 0164 21 11 65