van Os Modebrillen.... Laat zien wie u bent!

Zenka - Face & Cie 1 of 2

Verander uw look met Zenka brillen! Door de decoratieve clips, die gemakkelijk aangebracht en verwijderd kunnen worden komt u altijd fris voor de dag. Als drager van een Zenka bril bent u in staat om elke dag een andere look aan te nemen.

Creatief, kleurrijk, karaktervol, trendy en onnavolgbaar zijn de perfecte woorden om dit unieke brillenmerk te omschrijven. ‘Zen’ staat voor het idee achter het brillenmerk en ‘Ka’ staat voor uw eigen identiteit. Met een Zenka bril krijgt u een persoonlijke en originele stijl, die echter altijd elegant blijft. De collectie van clips wordt continu aangepast en uitgebreid, waardoor u de laatste trends voor uw bril kunt blijven volgen.

Verander de clip en u verandert de look met een echte Zenka bril!

Matttew nice to see you

Er zijn brillen die verder zien dan de consumptiemode. Die trends zetten, niet tijdelijk of geen wegwerpartikelen zijn. Brillen om de wereld te zien alsof het de eerste keer is. Op de manier van Andy Warhol en zijn colafles. Wanneer de kunst zich een alledaags voorwerp toeëigent om iets anders te vertellen. Matttew is designkunst. Een eenvoudig voorwerp wordt vastgelegd in de tijd. Vandaag, morgen, nadien… Brillen die hun zuiverheid, hun stijl, hun originaliteit behouden.

J.F. Rey eyeweardesgin

J.F. Rey heeft een brillencollectie boordevol karakter met monturen die net zo uniek zijn als uzelf. Innovatie is heel erg belangrijk voor J.F. Rey, waardoor de brillencollectie constant in beweging is en vernieuwend blijft op modegebied. Door te werken met unieke productieprocessen (zoals lasergravure) en printjes zijn deze brillen met recht eyecatchers te noemen. Veel brillen worden met de hand nabewerkt. Kortom: prachtige, unieke en eigentijdse brillen voor mensen die zichzelf durven te zijn! U bent van harte welkom om de brillen van J.F. Rey ‘in het echt’ te komen bekijken.

Lafont

In 1923 opende Louis Lafont een optiekzaak in Parijs en hoewel het bedrijf sindsdien heel wat is uitgebreid, blijft de stad en haar levensstijl nog steeds een belangrijk deel van de Lafont-identiteit. Sinds kleinzoon Philippe in 1972 het bedrijf overnam, heeft Lafont zich ontpopt tot een modieus brillenmerk dat ondertussen al in meer dan 40 landen wordt verkocht. De ontwerpen zijn tijdloos maar slagen er in om toch stijlvol, creatief en fashionable te zijn. Bij Lafont hechten ze veel belang aan kwaliteit: elk model is tot in de perfectie afgewerkt.

Silhouette Eyewear Since 1964

Uitzonderlijke esthetiek komt vaak voort uit de combinatie van twee schijnbaar tegenovergestelde polen. Silhouette eyewear is er altijd in geslaagd om deze kunst te beheersen: Ongeëvenaarde lichtheid bereiken door innerlijke kracht. Om trouw te blijven aan jezelf en om voortdurend nieuwe impulsen te geven. Om een ​​tijdloos ontwerp te creëren dat ook voldoet aan de tijdgeest.

van Os Modebrillen.... Laat zien wie u bent!