van Os Modebrillen.... Laat zien wie u bent!

Bloomdale eyewear

Bloomdale Eyewear is een onafhankelijk en vooruitstrevend merk. Dit laatste is goed terug te zien in de bijzondere collectie brillen. De brillen van Bloomdale Eyewear hebben originele vormen, kleuren en patronen en dit is precies wat deze brillen zo aantrekkelijk maakt. De brillen worden gemaakt van uiterst hoogwaardige materialen wat zorgt voor lang plezier van een bril van Bloomdale Eyewear. De collectie bestaat uit een breed assortiment aan zowel mannen- als vrouwenbrillen. 

Matttew nice to see you

Er zijn brillen die verder zien dan de consumptiemode. Die trends zetten, niet tijdelijk of geen wegwerpartikelen zijn. Brillen om de wereld te zien alsof het de eerste keer is. Op de manier van Andy Warhol en zijn colafles. Wanneer de kunst zich een alledaags voorwerp toeëigent om iets anders te vertellen. Matttew is designkunst. Een eenvoudig voorwerp wordt vastgelegd in de tijd. Vandaag, morgen, nadien… Brillen die hun zuiverheid, hun stijl, hun originaliteit behouden.

J.F. Rey eyeweardesgin

J.F. Rey heeft een brillencollectie boordevol karakter met monturen die net zo uniek zijn als uzelf. Innovatie is heel erg belangrijk voor J.F. Rey, waardoor de brillencollectie constant in beweging is en vernieuwend blijft op modegebied. Door te werken met unieke productieprocessen (zoals lasergravure) en printjes zijn deze brillen met recht eyecatchers te noemen. Veel brillen worden met de hand nabewerkt. Kortom: prachtige, unieke en eigentijdse brillen voor mensen die zichzelf durven te zijn! U bent van harte welkom om de brillen van J.F. Rey ‘in het echt’ te komen bekijken.
Ray-Ban

BRILLEN VAN RAY-BAN

BEGIN MET DE ICONEN

Iconische brillen vormen een verklaring van afkomst, stijl en houding. Maar het zijn ook cadeaus die altijd in de smaak vallen.

Silhouette Eyewear Since 1964

Uitzonderlijke esthetiek komt vaak voort uit de combinatie van twee schijnbaar tegenovergestelde polen. Silhouette eyewear is er altijd in geslaagd om deze kunst te beheersen: Ongeëvenaarde lichtheid bereiken door innerlijke kracht. Om trouw te blijven aan jezelf en om voortdurend nieuwe impulsen te geven. Om een ​​tijdloos ontwerp te creëren dat ook voldoet aan de tijdgeest.

van Os Modebrillen.... Laat zien wie u bent!