Enkelvoudig Essilor 360 Fit brillenglas

Het meest scherpe enkelvoudige glas

EEnkelvoudig 360 fitnkelvoudige brillenglazen bieden een zeer goede prestatie in het centrale zicht. Naar de randen toe wordt het glas optisch minder zuiver en kan het beeld wazig of vertekend worden waargenomen.

Enkelvoudig Essilor 360 geeft je High Resolution Vision: een glas dat met extreme precisie is gemaakt en met een uiterst hoog contrast, ongeacht de richting waarin je kijkt.

“Essilor brillenglazen
met extreme precisie”

Dit glas is vooral geschikt als je het hoogste en scherpste kijkcomfort zoekt, wanneer je een bril draagt met een hoge sterkte of wanneer je een cilindercorrectie nodig hebt.

Bij de Fit-optie wordt bij het maken van het glas rekening gehouden met de vorm van het montuur, de afstand van het glas tot het oog en de plaats waar de bril op het gezicht staat. Zo wordt het glas speciaal voor jouw sterkte en jouw montuur op maat gemaakt.

Eyezen van os modebrillen

Blijf digitaal verbonden, maar ontspan uw ogen

Wij houden van beeldschermen. Maar onze ogen werken altijd door. Eyezen™ brillenglazen zijn speciaal ontworpen voor uw digitaal verbonden leven.
Ze zorgen ervoor dat uw ogen ontspannen bij het gebruik van digitale apparaten en beschermen uw zicht voor de toekomst, zelfs wanneer u geen bril nodig heeft.
De Eyezen range bestaat uit verschillende designs, zodat er altijd een passende oplossing is voor uw kijkbehoefte.

CRIZAL® FORTE
VOORDELEN

UV-bescherming van een hoger niveau


We weten allemaal dat UV onze huid kan beschadigen. Veel mensen staan er echter niet bij stil dat UV het zicht ernstig kan schaden.

Normale UV-bescherming beschermt uw ogen tegen stralen die door de voorkant van uw brillenglazen komt. Crizal Forte UV beschermt uw ogen ook tegen UV-licht dat via de achterkant van het oppervlak van uw brillenglazen weerkaatst en in uw oog valt.