De beste brillenglazen bij van Os Modebrillen

zeiss-visufit1000

innovatie, precisie, toekomst

De brillenglazen van ZEISS staan synoniem voor innovatie en de hoogste kwaliteit. De laatste innovatie – Visufit 1000 – hebben wij als een van de eerste wereldwijd in gebruik. Dankzij de geavanceerde 3D centrering worden uw brillenglazen met ongekende nauwkeurigheid aangemeten. 

ZEISS brillenglazen

Iedereen is anders. U ervaart daarom waarschijnlijk andere problemen met uw zicht dan de mensen om u heen. Waar de één moeite heeft met lezen, vindt u het misschien steeds lastiger om televisie te kijken. Maar ook een combinatie van beiden is mogelijk, wanneer zowel dichtbij als ver weg kijken problemen met zich meebrengt. We luisteren graag naar uw verhaal. In combinatie met uw oogsterkte, kan op basis hiervan het soort glazen waar u baat bij heeft, worden bepaald. Als betrouwbare opticien leveren we brillenglazen van ZEISS. Dit kunnen verschillende glazen zijn, waaronder eenvoudige glazen, multifocale glazen, leesglazen en kantoorbrillenglazen.

Monofocaal

Voor als u een bril nodig hebt om te lezen of om ver te zien, zijn perfect aangepaste unifocale brillenglazen essentieel. Wij bieden vier kwaliteitsniveaus, van traditioneel sferisch tot gepersonaliseerde brillenglazen. Moderne technologie maakt uiterst vlakke en lichte brillenglazen mogelijk, zelfs bij hoge sterktes. Samen met uw ons kunt u uw nieuwe brillenglazen aanpassen aan uw persoonlijke behoeften.

Multifocaal

Het vervaardigen van multifocale brillenglazen is altijd al iets bijzonders geweest. Multifocale brillenglazen zorgen voor een vloeiend, helder zicht van dichtbij tot veraf in één brillenglas – zonder verspringing of overgang in het beeld. Dat maakt multifocale brillenglazen in de optische technologie werkelijk uniek. Vervaardiging vereist niet alleen veel kennis en een groot aantal optische berekeningen, maar ook de exacte persoonlijke parameters van de drager.

Office

De meeste brildragers beschouwen computers als een integraal deel van hun professioneel leven. Door het grootste deel van de dag achter een computerscherm door te brengen, loopt u het risico op nek-, rug- en schouderklachten. Dit wordt vaak veroorzaakt door het verkeerde soort bril. Een leesbril en multifocale brillenglazen zijn niet de beste oplossing voor mensen die het grootste deel van hun dag achter een computerscherm doorbrengen. Een computerbril met speciale Office-brillenglazen voor gebruik op het werk is een betere keuze. Deze brillenglazen bieden een groot gezichtsveld op korte en middellange afstand en geven u een ongehinderd zicht op het scherm, maar maken het toch mogelijk een natuurlijke houding en zitpositie aan te nemen. Ze kunnen ook worden geoptimaliseerd volgens uw specifieke behoeften.

DriveSafe

Autorijden is iets fascinerends. Toch voelen veel mensen zich onzeker en onvoldoende gesteund door hun bril in lastige omstandigheden, zoals tijdens een storm, ’s nachts of in de schemering. Vooral bestaande multifocale brillenglazen zijn niet optimaal voor autorijden. Met de combinatie van geoptimaliseerd brillenglasontwerp en een speciale coating bieden wij van ZEISS u een brillenglas voor dagelijks gebruik met speciale kenmerken om meer ontspannen te kunnen rijden. Het ZEISS- Drivesafe glas Vertrouwt op de technologieën van ZEISS voor een goed zicht tijdens het rijden.

van Os Modebrillen.....

Laat zien wie u bent!