Varilux Digitime™, ontspan uw ogen bij beeldschermgebruik

Tegenwoordig speelt een groot deel van ons sociale leven zich af via beeldschermen. We kijken steeds meer en langer op onze mobiele telefoon, tablet, laptop en computer. Voor uw ogen en lichaam betekent dit extra inspanning. Door rekening te houden met de ergonomie, uw kijkbehoefte en uw werkafstand geven Varilux Digitime brillenglazen uw ogen meer rust.

Herkent u de volgende situatie? Op uw werk kijkt u de hele dag naar het beeldscherm van uw computer. U heeft een bespreking waarbij u uw tablet gebruikt en tussendoor stuurt u met uw telefoon berichtjes naar het thuisfront. Het gebruik van deze verschillende apparaten vraagt veel van uw ogen. Vaak is de tekst klein en onscherp. Daarnaast worden uw ogen blootgesteld aan schadelijk blauwviolet licht en felle schermverlichting. Vaak moeten we ook extra bewegingen maken om goed te kunnen kijken op de verschillende beeldschermen. Dit resulteert bij meer dan 80% van de 45-plussers in oog-of lichamelijke klanten zoals hoofdpijn, droge of jeukende ogen en nekklachten.

Met Varilux Digitime brillenglazen kunt u ontspannen naar het scherm van de verschillende devices kijken. Varilux Digitime vermindert oog- en lichaamsklachten en verbetert de leesbaarheid van kleine letters. In combinatie met de Crizal Prevencia coating ervaart u bovendien meer contrast en minder schitteringen van uw beeldscherm.

Varilux Digitime brillenglazen kunnen op basis van uw montuur- en oogkenmerken én uw persoonlijke beeldschermafstand helemaal voor u op maat worden gemaakt. Maakt u meer dan twee uur per dag gebruik van digitale apparaten, maak dan een afspraak met onze specialist. 

eyezen