Optimaal zien en gezien worden met een neubau eyewear bril

De moderne en urban brillen van neubau eyewear zijn te herkennen aan de minimalistische vormen en elegante lijnen. Het merk uit Wenen gebruikt de hippe wijk Neubau als haar inspiratiebron: de buurt zit vol hedendaagse kunst en jonge creatievelingen, en dat zie je terug in ieder montuur! Van roestvrijstalen monturen tot milieuvriendelijk geproduceerde brillen: neubau eyewear zet de toon.

Brillen uit designcollectie ‘The Wire’

Het jonge merk neubau eyewear verwelkomt vier trendy nieuwkomers met de namen Sarah, Manu, Erwin en Felix. De fijne roestvrijstalen monturen haken in op de trend van minimalistische vormen en zitten heerlijk comfortabel dankzij de perfecte pasvorm. De brillen zijn verkrijgbaar in twee maten en in vier bijzondere kleuren met eigenzinnige namen: Silky Rose, Glorious Gold, Eclectic Silver en Graphic Matte. De brillen van neubau eyewear zijn met passie gemaakt en kunnen met trots gedragen worden.

Milieuvriendelijke bril van neubau eyewear

We worden steeds milieubewuster en zeker de jonge generaties houden zich meer en meer met de toekomst van onze planeet bezig. De hoogwaardig polymeer naturalPX is een collectie brillen die niet alleen visueel de toon zetten, maar ook op het gebied van een milieuvriendelijke productie. Nieuw in deze collectie zijn drie nieuwe modellen in zes frisse kleuren: Rebecca, Pierre en Thomas. De monturen zijn even licht als de brillen uit de roestvrijstalen collectie. Ronde vormen, kattenoogmodellen, klassieke monturen: neubau eyewear brillen zijn een lust voor het oog!

De brillen van neubau eyewear zijn met liefde en passie gemaakt en worden met plezier en gevoel gedragen. Ervaren hoe dat voelt op uw neus?

Kom langs bij van Os Modebrillen in Bergen op Zoom om de brillen te passen!

Neubau