Met Varilux Physio 3.0 multifocale brillenglazen ziet u meer details

Varilux Physio 3.0 multifocale brillenglazen zorgen voor moeiteloos zicht en vloeiende overgangen tussen de verschillende kijkzones waardoor u onbezorgd kunt genieten van uw dynamische levensstijl.

Bij mindere lichtomstandigheden hebben veel mensen met multifocale brillenglazen moeite met scherp zien en dan met name met het waarnemen van kleuren en details. Met Varilux Physio 3.0 behoort dit tot het verleden en ervaart u een hoog contrast en vloeiende kijkovergangen ongeacht de lichtomstandigheden.

Goed zicht op alle kijkafstanden

Varilux Physio 3.0 brillenglazen kunnen op elk moment van de dag worden gedragen en bieden goed zicht op alle kijkafstanden. De verschillende kijkzones houden bovendien rekening met uw oog- en hoofdbewegingen. De brillenglazen zijn in diverse typen verkrijgbaar en kunnen geheel op uw persoonlijke behoeften worden afgestemd. Dit zorgt voor een betere houding en meer leescomfort.

Minder begrenzingen

Met Varilux Physio 3.0 FIT worden uw brillenglazen volledig afgestemd op de vorm en eigenschappen van uw montuur. Daardoor ervaart u minder begrenzingen, ziet u meer contrast en wordt het leesgebied op de voor u perfecte positie in het glas gepositioneerd.

Kenmerken van Varilux Physio 3.0

De Varilux Physio 3.0 brillenglazen beschikken over twee belangrijke technologieën die ervoor zorgen dat u dat u altijd scherp ziet.

De Binocular Booster ™-technologie houdt rekening met de verschillen in sterkte van het linker- en het rechteroog, hierdoor ervaart u vloeiende overgangen op alle afstanden.

De W.A.V.E. 2.0-technologie zorgt voor zicht met hoge resolutie onder alle lichtomstandigheden. Dit zorgt voor haarscherp zicht tijdens uw drukke levensstijl. 

Maak een afspraak met de opticien van  Brocks Brillen & Contactlenzen en laat u vrijblijvend informeren over de voordelen van Varilux Physio 3.0 multifocale brillenglazen.

Physio