Tijdelijk krijg je van ons 1 glas Cadeau!

Ray-Ban presenteert: Prescription brillenglazen

In de nieuwe Ray-Ban Prescription brillenglazencollectie komen innovatieve technologieën samen met baanbrekende correctie- en zonnebrilmonturen. De glazen stellen u in staat om uw correctiewensen toe te passen op uw favoriete Ray-Ban montuur. Kom langs bij van Os Modebrillen in Bergen op Zoom.

Uw unieke Ray-Ban bril of zonnebril.

Met het samenbrengen van deze nieuwe brillenglazen en de alom bekende correctie- en zonnebrilmonturen biedt Ray-Ban u de mogelijkheid om uw favoriete montuur te combineren met de sterkte die uw ogen nodig hebben. Zo stelt u dus zelf uw persoonlijke Ray-Ban bril of zonnebril samen.

Met de Prescription brillenglazen kan de sterkte van uw ogen aangepast worden aan het montuur dat u kiest. Dit omdat sterktes kunnen verschillen per Ray-Ban montuur.

Authentiek aan de originele designs

Zoals u van Ray-Ban gewend bent, kunt u elk montuur naar eigen wens samenstellen. En dan hebben we het natuurlijk over de keuze van uw montuur mét de gewenste kleur van de brillenglazen. Door te kiezen voor Prescription brillenglazen, kunt u ook kiezen voor een brillenglaskleur naar keuze. Zo zijn de Ray-Ban brillen en zonnebrillen met Prescription brillenglazen authentiek aan de originele designs.

  • Ray-Ban aanbieding
  • Ray-Ban aanbieding
  • Ray-Ban aanbieding
  • Ray-Ban aanbieding