essilor aktie

AANTREKKELIJK AANBOD OP UW 2E BRIL

Als u sport draagt u waarschijnlijk andere kleding dan op uw werk. Kleding die aansluit bij de activiteit die u doet. Wist u dat dat voor brillenglazen eigenlijk net zo geldt. Wij adviseren u daarom graag over de juiste bril die aansluit op uw levensstijl. Bovendien profiteert u nu tijdelijk van een aantrekkelijk aanbod op uw 2e bril. 

Varilux, scherp zich op elke afstand

De introductie van Varilux brillenglazen ligt inmiddels al meer dan 50 jaar achter ons. Vandaag de dag ervaart u als brildrager nog steeds de revolutionaire voordelen van deze uitvinding. Geen aparte bril meer voor dichtbij en veraf, maar op alle afstanden scherp zicht. Niet voor niets is Varilux nog altijd het nummer 1 merk van multifocale brillenglazen wereldwijd.

Uw levensstijl vraagt om een tweede bril tegen een aantrekkelijke prijs

Naast uw Varilux bril is een tweede bril een uitstekende aanvulling op uw uitrusting. U bent namelijk niet altijd met dezelfde activiteit bezig. Daarom hebben wij de komende weken een aantrekkelijk aanbod op een tweede bril voor multimediagebruik, outdooractiviteiten of een modieuze zonnebril om veilig te kunnen genieten van de najaarszon.

De Multimedia-bril
Digitale beeldschermen maken een steeds groter deel uit van ons leven. Gemiddeld kijken we meer dan 6 uur per dag op onze smartphone, tablet of PC. Een multimedia-bril ondersteunt de ogen bij het lezen van kleine tekens op bijvoorbeeld uw mobiele telefoon, zorgt voor een beter contrast en beschermt de ogen tegen schadelijk blauwviolet licht dat uitgestraald wordt door digitale schermen.

De Outdoor-bril
Vindt u het prettig om in het najaar en de winter regelmatig buiten te zijn? Misschien werkt u graag in uw tuin, geniet u van een lange wandeling in het bos of houdt u van hardlopen in de natuur. Speciale outdoor-brillenglazen voldoen aan hoge eisen om uw (sport)prestaties keer op keer te verbeteren. Outdoor-brillenglazen zijn gemaakt van extra sterk materiaal, hebben een kwalitatieve, krasbestendige en vuilafstotende coating. Daarnaast kunt u afhankelijk van uw buitenactiviteit ook kiezen tussen heldere, meekleurende of gepolariseerde glazen. Zo kunt u uw brillenglazen aanpassen aan uw favoriete buitenactiviteit.

De Zonnebril
Bent u een zonaanbidder en draagt u het gehele jaar door graag een modieuze zonnebril om uw ogen te beschermen en uw outfit compleet te maken? Ook de zonnebril is mogelijk als tweede bril tijdens de Varilux actie! Een goede zonnebril is van belang: het draagt bij aan het voorkomen van vroegtijdige oogveroudering. Wist u dat wij uw zonnebril identiek aan uw Varilux bril voor dagelijks gebruik kunnen maken? U kiest alleen voor een ander kleurtje. U kunt bij ons terecht voor klassieke en moderne zonneglazen en bent altijd van kwaliteit verzekerd.

Tweede bril met extra voordeel

Als u nu een bril met Varilux brillenglazen koopt, dan hebben wij een zeer aantrekkelijk aanbod op uw 2e bril. Deze actie loopt  tot en met 31 december 2017. Welke bril past het beste bij uw levensstijl? Wij adviseren u graag.