De verbeterde Varilux Comfort 3.0 brillenglazen

Als nieuwe brildrager kunt u zich zorgen maken over het wennen aan uw multifocale brillenglazen. Er zijn dan ook verschillende vooroordelen en vragen over het wennen aan dit type brillenglas, zoals: “Kan ik er wel gewend aan raken? Zorgt dit glas voor duizelingen of hoofdpijn?”

Varilux Comfort 3.0 is een echt pioniersproduct op dit gebied en stelt u in staat om met een gerust hart te wennen aan uw nieuwe bril met multifocale glazen. Al sinds 1993 heeft Varilux Comfort zich bewezen op het gebied van kijkcomfort en met de laatste verbeteringen bewijst Varilux Comfort zich opnieuw.

Direct scherp zicht

De W.A.V.E 2.0™ technologie, de nieuwste verbetering van Varilux Comfort, zorgt voor een nog gemakkelijkere gewenning dan eerdere Varilux Comfort brillenglazen. Dankzij deze technologie ervaart u als brildrager een verbeterd kijkcomfort dat ervoor zorgt dat u eenvoudig kunt kijken op iedere gewenste afstand.

Niet alleen bent u gemakkelijker gewend aan de brillenglazen, u ervaart hierdoor ook nog eens een comfortabeler zicht. Wilt u meer weten over de verbeterde Varilux Comfort 3.0 brillenglazen van Essilor? Kom dan langs in de winkel.