Varilux Roadpilot brillenglazen voor meer veiligheid in de auto

Rijdt u vaak auto? Varilux Roadpilot brillenglazen voorzien van Crizal Drive coating zijn speciaal ontwikkeld om hinderlijke schitteringen tijdens het autorijden weg te nemen. Fel licht en schitteringen zijn een bron van hinder ’s nachts. Zo’n 85% van de autobestuurders geeft aan in het donker minder contrast te ervaren en situaties minder goed in te kunnen schatten. Gelukkig komt Varilux met de oplossing: ervaar meer veiligheid en meer kijkcomfort in de auto dankzij de Roadpilot brillenglazen!

Brillenglazen voor in de auto

Varilux Roadpilot is speciaal ontwikkeld voor automonilisten met multifocale brillenglazen. Bij dit multifocale bril zijn de kijkgebieden die het meest gebruikt worden in de auto geoptimaliseerd. Met als resultaat een zeer breed gezichtsveld, dus meer veiligheid op de weg. Daarbij draagt het bij aan een ergonomische lichaamshouding voor u als automobilist, waardoor u geen lichamelijke klachten krijgt vanwege lang autorijden met een verkeerde houding. Draagt u geen multifocale bril maar zit u wel regelmatig in de auto? Dan kunt u kiezen voor een unifocale variant van de Roadpilot met Crizal Drive.

Crizal Drive coating

Deze nieuw ontwikkelde coating wordt standaard aangeboden op de Varilux Roadpilot brillenglazen en zorgt voor een subliem helder zicht. Reflecties van licht in het donker worden tot wel 90% gereduceerd. Denk hierbij aan straatverlichting, koplampen van tegenliggers of verkeerslichten. Daarnaast profiteert u van de hoogwaardige eigenschappen van elke Crizal coating tegen UV-stralen, krassen, water, vuil en vet.

Wilt u ultiem kijkcomfort in de auto, zowel overdag als ’s nachts? Kies dan voor Varilux Roadpilot. Kom langs bij van Os Modebrillen voor meer informatie.

roadpilot