Xperio, modieuze zonneglazen van topkwaliteit

Zonneglazen zijn het belangrijkste element van een zonnebril. Ze bepalen de kwaliteit én de uitstraling! Xperio gepolariseerde brillenglazen zorgen ervoor dat uw zonnebril op beide punten goed scoort met verfrissende dégradé kleuren, een optimale bescherming en superieur zicht.

Gepolariseerd

Xperio-brillenglazen zijn gepolariseerd, wat inhoudt dat hinderlijke schitteringen worden weggenomen en u geen last meer heeft van de reflectie van zonlicht op bijvoorbeeld water of andere spiegelende oppervlakken. Ideaal voor achter het stuur, op het water of in de sneeuw. Doordat u niet verblind wordt zijn de glazen een echte musthave om uw veiligheid te vergroten!

Modieuze kleuren

In het Xperio-assortiment zijn naast de basiskleuren bruin, groen en grijs ook zes verfrissende dégradé kleuren opgenomen. Daardoor kunt u nu ook kiezen voor een kleurverloop in het glas van donker naar licht in de kleuren Brown, Greygreen, Grey, Blue Purple, Violet, Blue Sky en Blue Ink.

Beter zicht

Uw ogen zijn niet alleen optimaal beschermd tegen schadelijke UV-stralen, uw zicht is ook superieur. Met Xperio-brillenglazen ervaart u een natuurlijke kleurperceptie en een ongekend contrast.

Zelf zien?

Benieuwd hoe de wereld eruitziet door een zonnebril met Xperio gepolariseerde zonneglazen? We laten het u graag zien!

Xperio